Dragon Professional 16 NL VAL. 1 licentie + (Upgrades en Updates voor 1 jaar )

Dragon Professional 16 NL is nu leverbaar!

Dragon Professional 16 NL.  is helemaal geoptimaliseerd voor Windows 11.

+ Maintenance en support voor 1 jaar

( Maintenence en Support geeft u recht op automatische updates en upgrades van de software zonder upgrade kosten.  U betaalt jaarlijks voor het Maintenance en Support abonnement ).

OPGELET installatiekosten van de updates en upgrades zijn niet inbegrepen.

Dragon Professional 16 NL is de krachtigste en betrouwbaarste spraakherkenningssoftware die speciaal is ontworpen voor iedereen die behoefte heeft aan een nauwkeurige spraakherkenning met de mogelijkheid om ook zelf woorden toe te voegen aan het vocabulaire van de software.

Met Dragon 16 kan iedereen eenvoudig documenten maken, e-mails verzenden en andere taken uitvoeren met behulp van hun stem.

Dragon 16 kent honderden commando’s om met uw stem uw tekst te bewerken, uw computer te bedienen, muis te bewegen enz. U heeft geen toetsenbord en muis meer nodig (dat mag natuurlijk nog wel).

Waarschuwing: Dragon Professional 16 NL. laat geen dicteren toe in een medisch informatiesysteem.

Aanbevolen product: DRAGON MEDICAL ONE NL

Prix hors tva : 1.016,00€
Tva (21%) : 213,36€

Description

Deze nieuwste release vergroot de grenzen van spraakherkenningstechnologie voor documentatieproductiviteit op de pc.

Met dicteer- en transcriptiemogelijkheden die sneller en nauwkeuriger zijn dan ooit tevoren, besteedt u minder tijd aan papierwerk en meer tijd aan activiteiten die de winstgevendheid verhogen.

Een van de belangrijkste voordelen van Dragon Professional 16 is de ongekende nauwkeurigheid. De software is getraind met behulp van geavanceerde algoritmen en machine learning-technologie, waardoor het in staat is om de context van de gesproken woorden te begrijpen en de juiste woorden te gebruiken bij het maken van documenten.

Daarnaast is Dragon Professional 16 ook uitgerust met de nieuwste technologieën, waaronder een next-generation spraakengine die de snelheid en nauwkeurigheid verder verbetert. Het is ook volledig geoptimaliseerd voor Windows 11, waardoor het naadloos werkt op de nieuwste besturingssystemen.

Een andere belangrijke functie van Dragon Professional 16 is de mogelijkheid om handsfree te werken, dankzij de compatibiliteit met een breed scala aan microfoons. Dit maakt het mogelijk om documenten te creëren zonder dat de gebruiker de handen hoeft te gebruiken, waardoor ze zich volledig kunnen concentreren op de taak.

Tot slot biedt Dragon Professional 16 ook een breed scala aan nieuwe functies en mogelijkheden, waaronder “Slimme opdrachten” die taken kunnen automatiseren en tijd kunnen besparen. Deze software is ideaal voor bedrijven en professionals die behoefte hebben aan betrouwbare en efficiënte documentatie- en verwerkingssoftware.

Neem vandaag nog de nieuwste versie Dragon Professional 16 NL en ontdek de voordelen van deze geavanceerde spraakherkenningssoftware.

Met Dragon Professional 16 bespaart u niet alleen tijd en geld, maar verhoogt u ook de nauwkeurigheid en efficiëntie van uw documentatieprocessen.

Description technique

DE BELANGRIJKSTE VERSCHILLEN TUSSEN DRAGON PROFESSIONAL 16 EN DRAGON PROFESSIONAL ANYWHERE ZIJN:

  • Dragon Professional 16 is een desktopsoftware die je op je computer installeert, terwijl Dragon Professional Anywhere een cloudgebaseerde dienst.

 

  • Dragon Professional 16 leert van je stem en woordenschat en past zich aan je voorkeuren aan, Dragon Professional Anywhere is altijd up-to-date met de nieuwste technologie en woordenschat.

 

  • Dragon Professional 16 stelt je in staat om je eigen spraakopdrachten en woordenlijsten te maken, terwijl Dragon Professional Anywhere dat niet doet.

 

  • Dragon Professional 16 vereist een eenmalige aankoop, terwijl Dragon Professional Anywhere een  jaarlijks abonnement vereist

 

INSTALLATIE

DICTEE-CENTER biedt u de mogelijkheid om de installatie van uw gekozen oplossing voor spraakherkenning uit te laten voeren door een van onze specialisten.

Zij kennen immers de hardware en de software als geen ander en dan bent u verzekerd van een correcte installatie en kunt u er direct mee aan de slag. U verliest zo geen tijd en beschikt direct over een goed werkende oplossing.

 

Demande d'information

Contactez-nous pour toute information concernant un produit!